Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.01.07

Tákon bagett Kuck szósszal

(15 perc)

Hozzávalók;

Bagetthez:                                                                                       Szószhoz:

-suli kifli,                                                                                        - retek karika (1 fő, 3 db),

-sajtkrém,                                                                                     -sajtkrém (1 fő, 3 kávéskanál),

-baromfimortadella,                                                                  

-majonéz

 

Elkészítés;

Bagett:                                                                                          

1.Előszőr félbe vágjuk a kiflit  vízszintesen, és függőlegesen is.

2.Megkenjük a bagetteket sajtkrémmel, beletesszük a szalámit és a majonézt is.

3.Elővesszük a kenyérsütőt és berakjuk 5 percre a sütőbe   (5 percre  előmelegített),

amíg  a  bagett nem kezd el barnás- feketés színre változni (időnként meg kell nézni!)

Szósz:

1.Felkockázzuk a retket.

2.A sajtkrémmel ezt  összekeverjük, mint a salátát (egy kicsit lesz csak folyékony, mert a nagy része a legsűrübb).

 

Tálalni:

Egy pohár gyümölcsteával, és egy felszeletelt  paradicsommal lehet feltálalni! (így a legfinomabb!)

 

 

                             Jó étvágyat!!!  yessmiley       

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

rendben

orsosgreta, 2014.01.10 22:10

Igyekszem!

Finni

Sella, 2014.01.10 21:42

Nagyon finom!!
A krém kicsit fura,de jó!!
Tehetnél fel képeket!!

Finom!!!

orsosgreta, 2014.01.07 22:12

Ez egyszerűen nagyon finom!!!
Én kipróbáltam!