Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


2014.01.11

Napló 1.

2014. 01. 10. péntek

Ma délután, mint mindig megnéztem a honlapomat, hogy ki írt, és amit írtak, azt  rögtön meg szoktam csinálni ( nehogy elveszítsek sok vendéget, mert nem csinálom meg a kérésüket). Minden nap többnél-több menüt készítek, hogy egyre  több minden legyen rajta.

Délelött, a suliban, még a lányokkal próbáltunk a Bolygók című előadásban, és én voltam a pontozó, hogy mennyire jól sikerült a bemutató, és még mennyit kell nekik gyakorolni.

-A plutó a legkissebb bolgó, de már nem is az,2006 óta...

Mikor haza értem, elkezdtem olvasni a NEVELETLEN HERCEGNŐ NAPLÓJA 2.  REFLEKTORFÉNYBEN című  könyvet (, de csak átlapoztam)!!!

Olyan furfangos ez a nap!!!

2014. 01. 11. szombat

(Most írom ezt a bejegyzést, ami szerintem eléggé rövid lett, ezért íom hozzá a mai napot is!)

-Kelés- kiabálta anyukám, amit én utálok.

-De anya, szombat van, csak maradhunk még egy kicsit az ágyba...

  De nem engette, ezért gyorsan megreggeliztem, és ma is megnéztem, hogy nem írt-e senki se.

Ma még nem írtak, ezért gyorsan elővettem a telefonomat, és elkezdtem viber-ezni!

-Szia!-köszöntem rá az egyik barátomra, de nem jelentkezett, sajnos, de én nem hagytam magam, ezért küldtem neki sok-sok matricát, szmájlit, és még sok üzenetet, hogy ezzel fel tudjam ébreszteni, de nem sikerült, akármennyire is próbálkoztam, nem ébredt fel!

-Hogyan tud ő az anyukája mellett  aludni, mivel  mindig ki szokta a barátnőmet ugrasztani az ágyból, hogy kelj fel- gondoltam,  és ez már sikerült, mert vissza írt, hogy már rég fel kelt.

Elkezdtünk viberezni, majd lebonyolodott szépen az egész nap...